Products

Believe in the power of brands

Thënie që frymëzojnë shumë besim, nga gra që e kanë bërë ...

(Më shumë se 59 milionë gra janë bashkuar me Girl Scoutët e Amerikës që kur Juliette Gordon Low themeloi ... po aq sa ti e do atë, atëherë duhet ta mbrosh atë dashuri”. ...

Contact Supplier

Sa u votuan gratë që kandiduan për kryetare komunash më ...

Nga 204 kandidatë sa kandiduan për udhëheqjen e 38 komunave të Kosovës, vetëm 8 prej tyre ishin gra. Komisioni Qendror Zgjedhor shpalli rezultatet preliminare nëpër ...

Contact Supplier

*dua burre* (edhe gra) Faqja 206 Albforumi

2003-10-21 · Re *dua burre* (edhe gra) Fillimisht postuar nga FloBo Fillimisht postuar nga Princesha Baaaaaaah sa te mir e kam burrin, paskam qen me fat... ... Po mir ti mos u largo rri ...

Contact Supplier

Kosova më shumë burra se sa gra - GazetaBlic

Kosova më shumë burra se sa gra 12/14/2018 14:45 nga M H Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar raportin për gratë dhe burrat në Kosovë”, për vitet 2016 ...

Contact Supplier

Partitë u dënuan me 153 mijë euro, kandidojnë vetëm 8 gra ...

Edhe kësaj radhe në Kosovë ka pasur favorizim të burrave në raport me gratë në zgjedhjet lokale. Nga 204 kandidatë për Kryetarë të Komunave, vetëm 8 janë gra. Ndërkaq ...

Contact Supplier

Sfidat nuk ndalin rrugëtimin e grave të Kosovës drejt biznesit ...

“Gjithsesi duhet të krijohen politika afirmative dhe lehtësuese sidomos për ato gra që ... kuadër të Skemës ‘Voucher’ të Këshillimeve që ofron këshillime të subvencionuara ...

Contact Supplier

KQZ tregon se sa kandidate gra dhe burra janë në garë për ...

Gjithsej janë 6 mijë e 887 kandidatë, kurse pjesa tjetër, pra 204 kandidatë, janë kandidatë për Kryetarë të ... ai ka treguar edhe statistikat sipas gjinisë se sa kandidatë i ...

Contact Supplier

Sa lëndë të pazgjidhura kanë mbetur në Gjykatat e Kosovës ...

Të pazgjidhura janë edhe 31 mijë e 204 lëndë në Gjykatën e Ferizajt. Kurse, 19 mijë e 496 në Vushtrri, që është degë e Gjykatës së Mitrovicës. Edhe Gjykata e Prizrenit ...

Contact Supplier

Rreth 110 gra dhe 5 burra marrin statusin e viktimës se ...

Ndërsa prej femrave, 204 i kemi trajtuar, 108 u është njohur statusi i viktimës së dhunës seksuale gjatë luftës, ndërsa 78 të tjerave u është refuzuar ky status”, thekson ...

Contact Supplier

SURJA BEKARE (Vazhdimi) 201.E, ka prej... - Kurani Me ...

204.Ka ndonjë nga njerëzit që fjala e tij të mahnit, por vetëm në këtë botë (meqë në botën tjetër gjykon Ai që i di të fshehtat), ... se sa argumente të qarta u kemi dhënë E ...

Contact Supplier

Sa lëndë të pazgjidhura kanë mbetur në Gjykatat e Kosovës ...

Të pazgjidhura janë edhe 31 mijë e 204 lëndë në Gjykatën e Ferizajt. Kurse, 19 mijë e 496 në Vushtrri, që është degë e Gjykatës së Mitrovicës. Edhe Gjykata e Prizrenit ...

Contact Supplier

Në mes tuaj kam qëndruar e jam duke përvëluar, që t’u ap ...

sa të munt t’u ndrinj më mirë. loading... kur më shihni se jam tretur, mos pandehni se kam vdekur; jam i gjall’ e jam ndë jetë ... Gra.bitja në Rinas – Detaje mbi autorin e ...

Contact Supplier

Sa u votuan gratë kandidate më 22 tetor? - GazetaBlic

Nga 204 kandidatë sa kandiduan për udhëheqjen e 38 komunave të Kosovës, vetëm 8 prej tyre ishin gra. Komisioni Qendror Zgjedhor shpalli rezultatet preliminare nëpër ...

Contact Supplier

a-re-ka-sa-da-ra-qe Minoan Linear A & Mycenaean …

Chadwick & Ventris 1973 anthroponym, cf. Ἀλέξανδρος "last sign perhaps ka written for [connective enclitic] qe" References Chadwick, John and Michael Ventris, 1973 Documents in Mycenaean Greek

Contact Supplier

Rreth 110 gra dhe 5 burra marrin statusin e viktimës së ...

Ndërsa prej femrave, 204 i kemi trajtuar, 108 u është njohur statusi i viktimës së dhunës seksuale gjatë luftës, ... Limaj Votimi për heqjen e vizave nga PE i ë ...

Contact Supplier

Barnat pa recetë, në sitë 204 farmaci, 90 kapen me shkelje ...

2018-10-26 · Që nga krijimi i Task-Forcës, janë kontrolluar 204 subjekte farmaceutike në të gjithë vendin, nga të cilat 79 subjekte farmaceutike ...

Contact Supplier

Rrjedhojat sociale-ekonomike te Luftes I Boterore

2015-12-16 · Frike, mjerim, hidherim keto jane emocionet thelbesore te luftes. Per shume burra, gra dhe femije qe ... Shume gra nuk paguheshin as sa gjysma e pages se merrnin ...

Contact Supplier

Tetë gratë e Kosovës që synojnë kreun e Komunës - inFokus

2019-4-4 · 8 gra të Kosovës po mbajnë përfaqësinë e rreth 50 përqind të popullatës së gjinisë femërore në Kosovë për ... Nga 204 kandidatë sa janë gjithsej duke kandiduar për ...

Contact Supplier

Nepermjet kesaj ore, nxenesit te arrijne te

2015-12-16 · 160 000 gra morren telegrame te ankthshme qe i njoftonin ato se burrat e tyre ishin vrare. ... Shume gra nuk paguheshin as sa gjysma e pages se merrnin burrat per te ...

Contact Supplier

Sa femije do deshironit te kishit? - Faqja 3

2013-9-7 · 204 128 falenderime në 98 postime Për Sa femije do deshironit te kishit? Postuar më parë nga tutankamon mendoj te kem nja 7 a 8 ..ishalla po i boj pa dal ne pencion..pp ...

Contact Supplier